Αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού

airticketsΑεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού

Με το καλοκαίρι να έχει ήδη ξεκινήσει, σίγουρα θα προετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές! Επιλογές υπάρχουν άπειρες και εφόσον θέλετε οι διακοπές σας να είναι εντός Ελλάδας, τότε υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα.
Έχοντας ως στάνταρ ότι θα πάτε σε κάποιο Ελληνικό νησί, τότε η επιλογή για τη μεταφορά σας είναι είτε μέσω καραβιού είτε μέσω αεροπλάνου. Επιλέγοντας το αεροπλάνο θα ταξιδέψετε πιο γρήγορα και πιο άνετα, σε αντίθεση με το καράβι που θα κάνετε παραπάνω ώρα αλλά και θα ταλαιπωρηθείτε περισσότερο.

Τα αεροπορικά εισιτήρια τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά προσιτά – ίσως περισσότερο προσιτά απ’οτι τα ακτοπλοϊκά. Σ’αυτό έχει συμβάλλει η αύξηση του ανταγωνισμού από τις εταιρείες, τα χαμηλά κόστη καυσίμων, οι διάφορες ενέργειες των εταιρειών ώστε να προσελκύσουνε περισσότερους ταξιδιώτες καθώς και τα online ταξιδιωτικά γραφεία που προσφέρουν χαμηλές τιμές, λόγω χαμηλών λειτουργικών εξόδων. Αυτά τα sites, όπως το Travelo.gr, προσφέρουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στα αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού οι τιμές για ταξίδια τη full season μέσα στο καλοκαίρι, κυμαίνονται γύρω στα 60-90€ / άτομο / διαδρομή. Πολύ πιθανόν να εντοπίσετε και φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια. Όμως οι μεγάλες Ελληνικές εταιρείες(Aegean,Ellinair,Astra) προσφέρουν εισιτήρια σε προνομιακές τιμές και μαζί μια πληθώρα εξτρά παροχών όπως δωρεάν βαλίτσα 20kg, γεύμα ή ρόφημα/καφέ,κ.α.

Εαν προγραμματίζετε καιρό τις διακοπές σας και είστε λίγο ευέλικτοι με τις ημερομηνίες, τότε το καλύτερο είναι να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια περίπου 2 με 3 μήνες πιο πριν. Έτσι θα βρείτε τις καλύτερες δυνατές τιμές και πιστέψτε μας θα είναι αρκετά χαμηλότερες απ’οτι εαν κλείσετε 1 μήνα πριν την αναχώρησή σας. Ειδικά μέσα στο καλοκαίρι που η ζήτηση ξεπερνάει το 100% τόσο από τον εγχώριο όσο και τον ξένο τουρισμό, τα αεροπορικά εισιτήρια παίρνουν την..ανηφόρα. Χαρακτηριστικό είναι το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη που τους περισσότερους μήνες, καθημερινές, κοστίζει 9.90€ ενώ τώρα κοστίζει περί τα 55€! Σκεφτείτε τις ανάλογες διαφορές και για τα τουριστικά μέρη!

Έτσι, πραγματικά αξίζει ένας σοβαρός προγραμματισμός που θα σας αποφέρει τεράστιο κέρδος στη τσέπη σας. Κλείνοντας αεροπορικά εισιτήρια 3 με 4 μήνες πιο πριν μπορείτε να επιτύχετε σοβαρά κέρδη. Το ίδιο ισχύει και με τα ξενοδοχεία – όσο πιο νωρίς το κλείσετε τόσο το καλύτερο για εσάς καθώς θα πετύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή.

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων είναι μέσω διαδικτύου – εδώ θα βρείτε όλες τις τιμές μαζεμένες και θα μπορέσετε να κάνετε τις δικές σας συγκρίσεις και να επιλέξετε αυτήν που σας συμφέρει περισσότερο!

Ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία για να επιλέξετε για όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, είναι η airtickets. Όλες τις υπηρεσίες της airtickets μπορείτε να τις βρείτε στο https://www.travelo.gr/airtickets-aeroporika-eisitiria/ όπως αεροπορικά εισιτήρια airtickets, ακτοπλοϊκά, κρατήσεις ξενοδοχείων καθώς και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Ανακαλύψτε όλες τις υπηρεσίες της air tickets και ξεκινήστε το επόμενό σας ταξίδι άμεσα!