Πως να αγοράσετε οικονομικά παιδικά ρούχα

paidika1Πως να αγοράσετε οικονομικά παιδικά ρούχα

Με ένα αγόρι και με ένα κορίτσι δεν έχω την πολυτέλεια να μεταφέρω τα ρούχα από το ένα παιδί μου στο άλλο όταν κάτι μικραίνει. Είναι απολύτως κατανοητό ότι το αγοράκι μου δε θα μπορέσει να βάλει ένα παντελόνι με λουλούδια και το κοριτσάκι μου ένα παντελόνι με αυτοκινητάκια! Τα παιδικά ρούχα δυστυχώς είναι ακριβά και είναι για σύντομη χρονική διάρκεια πάνω στα μωρά μας.

Αυτό που ποτέ όμως δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι πως ένα τζιν για παιδιά και ένα τζιν για ενήλικες με τριπλάσια ποσότητα υφάσματος κοστίζει το ίδιο. Είναι αδιανόητα ακριβά τα παιδικά ρούχα. Έτσι έκατσα και έψαξα λύσεις για οικονομικά παιδικά ρούχα – και σας τις παρουσιάζω!

Είτε πρόκειται για καλά ρούχα, είτε για backup είναι για φόρμες κτλ, αυτοί οι τρόποι που θα σας περιγράψω πιάνουν παντού! Κάντε έξυπνες επιλογές στα παιδικά ρούχα και θα επωφεληθείτε αρκετά χρήματα!

1) Αγνοήστε τις collections & τις συλλογές.

Τα καταστήματα ένδυσης συνήθως δείχνουν στο μπροστά μέρος και σε εμφανή σημεία όλα τα τελευταία παιδικά ρούχα από την τελευταία συλλογή τους. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι είναι και τα πιο ακριβά. Επίσης, εμπεριέχονται μαζί και πολλά σετ – έτσι η ωραία φούστα που επιλέξατε για την μπέμπα σας, ταιριάζει άψογα με ένα καταπληκτικό μπλουζάκι πάλι από την νέα συλλογή! Έτσι στο τέλος αναγκάζεστε και αγοράζετε όλο το σετ από την τελευταία συλλογή με αποτέλεσμα να πληρώνετε αρκετά ακριβά τα παιδικά ρούχα για τα παιδιά σας. Το παιδί σας δεν ενδιαφέρεται εαν έχει το τελευταίο ρούχο της μόδας ή εαν είναι ακριβό ή όχι. Τον ενδιαφέρουν τα παιδικά σχέδια καθώς και να είναι ανθεκτικό(αυτό ενδιαφέρει περισσότερο εσάς μάλλον..). Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και επικεντρωθείτε σ’αυτά που έχει πραγματικά ανάγη το παιδί σας.

Επισκευτείτε και το πίσω μέρος του καταστήματος όπου σίγουρα θα έχει παιδικά ρούχα από παλαιότερες συλλογές. Ρούχα σε αρκετά χαμηλή τιμή και με ύψιστη ποιότητα.

2) Κοιτάξτε μπροστά

Προτιμήστε λίγο μεγάλα παιδικά ρούχα ώστε τα παιδιά σας να μπορούν να τα ξανά φορέσουν και μια δεύτερη σεζόν και όχι μόνο 2-3 μήνες. Εαν το ρούχο είναι λίγο μεγάλο, τότε θα το εκμεταλευτεί και δεύτερη σεζόν.

3) Μοιραστείτε τα βασικά

Μερικά βασικά ρούχα μπορούν να τα μοιραστούν τα παιδιά σας, ακόμα και εαν μιλάμε για αγορί και κορίτσι. Μια φόρμα, ένα μαύρο παντελόνι είναι μερικά από τα παιδικά ρούχα που μπορούν να μοιραστούν.

4) Ταξινομήστε τις ανάγκες των ρούχων

Εαν πρόκειται να αγοράσετε παιδικά ρούχα για το παιχνίδι των παιδιών σας, προτιμήστε φθηνά ρούχα καθώς είναι σίγουρο ότι δεν θα αντέξουν για πολύ . Ειδικά τα παιδικά ρούχα για αγοράκια πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο παιχνίδι, στο χώμα,κτλ για να αντέξουν περισσότερο από 2-3 μήνες.

5) Ανταλλαγή με φίλους

Εαν έχετε ρούχα σε άριστη κατάσταση αλλά έχουν μικρύνει για τα δικά σας παιδιά, μπορείτε να τα ανταλλάξετε με τους φίλους σας! Έτσι και αυτούς θα βοηθήσετε και εσείς θα μπορέσετε να βοηθηθείτε από μια αντίστοιχη κατάσταση!

6) Πουλήστε ρούχα

Σε συνέχεια της παραπάνω παραγράφου, εαν δεν θέλετε να ανταλλάξετε τα ρούχα μπορείτε απλά να τα πουλήσετε! Τα μεταχειρισμένα παιδικά ρούχα είναι αρκετά δημοφιλή, ιδιαίτερα ανάμεσα σε τοπικές κοινωνίες.

7) Προτιμήστε τοπικά καταστήματα

Στα τοπικά καταστήματα θα βρείτε καλύτερη ποιότητα και σίγουρα χαμηλότερες τιμές στα παιδικά ρούχα, απ’οτι στα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Η καλύτερη επιλογή σας για αγορά είναι όμως το ίντερνετ. Εκεί θα βρείτε πραγματικά καταπληκτικές προσφορές!

Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και σίγουρα θα επωφεληθείτε αρκετά χρήματα από την – δαπανηρή – αγορά για τα παιδικά ρούχα των παιδιών σας!