Ροφήματα για καφετέριες

drinks_coffeeshopΡοφήματα για καφετέριες

Οι καφετέριες και γενικά όλα τα καταστήματα εστίασης, το τελευταίο διάστημα αναζητούν συνεχώς νέα προϊόντα ώστε να προσθέσουν στον κατάλογό τους. Νέα προϊόντα που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και θα τους δώσουν προβάδισμα στην προτίμηση των καταναλωτών. Τι προϊόντα όμως μπορεί να προσθέσει μια καφετέρια;

Ροφήματα σοκολάτας

Τα ροφήματα σοκολάτας κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Είτε γιατί κάποιοι αποφεύγουν τον καφέ, είτε για τις βραδινές ώρες, είτε για τις νεότερες ηλικίες. Τα ροφήματα σοκολάτας πάντα αποτέλουν μια τέλεια εναλλακτική επιλογή για τους πελάτες μιας καφετέριας. Η σοκολάτα που προσφέρει ένα κατάστημα μπορεί να είναι είτε η κλασσική(σοκολάτα γάλακτος) είτε εαν θέλει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, να κινηθεί σε περισσότερες γεύσεις και πιο διαφορετικές από τα συνηθισμένα. Έτσι μπορεί να προσθέσει ροφήματα σοκολάτας bueno, πιπεριά-τσίλι,κ.ο.κ. Αυτό θα δώσει σε μια καφετέρια ένα αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών, καθώς οι πελάτες θα έχουν μεγαλύτερη ποικιλία ροφήματων να επιλέξουν.

Ροφήματα τσαγιού

Το τσάι είναι ένα ακόμα προϊόν, εναλλακτικό στον καφέ. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό τους χειμερινούς μήνες ενώ υπάρχουν και κάποια καινοτόμα ροφήματα τσαγιού για το καλοκαίρι. Ένα απ’αυτά είναι το καινούργιο bubble tea. Πρόκειται για κρύο τσάι, φρέσκο, που ανακατεύεται μαζί με σιρόπια φρούτων σε μια τεράστια ποικιλία 15 γεύσεων και κάτω κάτω στο ποτήρι προστίθονται οι φρουτένιες πέρλες που σκάνε στο στόμα μόλις πίνουμε το ρόφημα! Είναι ένα καταπληκτικό προϊόν, με μεγάλη διαδραστικότητα και θετικά σχόλια

Καφέδες

Σαν τελευταίο, αφήσαμε τους καφέδες. Καφέ προσφέρει το κάθε κατάστημα εστίασης, η κάθε καφετέρια και αναψυκτήριο. Όμως, ακόμα και εδώ υπάρχουν δεκάδες παράμετροι που μπορεί το κάθε κατάστημα να διαφοροποιηθεί και να καινοτομήσει. Από την επιλογή στις μηχανές του καφέ μέχρι τους κόκκους και την ποικιλία που θα επιλέξει για τον καφέ που θα επιλέξει. Η μηχανή καφέ που θα επιλεχτεί είναι βασικό συστατικό της αλυσίδας παραγωγής του καφέ, όσο φυσικά και η κατάστασή της – θα πρέπει να είναι πάντα καλά συντηρημένη-.

Επενδύστε στην καινοτομία και στα διαφορετικά προϊόντα – έτσι θα ξεχωρίσετε για την ποιότητα των προϊόντων σας και θα κερδίζετε συνέχεια πιστούς πελάτες!